Webbdo webbhotell – Bra för alla hemsidor

Webbdo.se - Bra webbhotell för en hemsida

Webbdo.se – ett bra webbhotell

Vi har i veckan uppdaterat denna webbplatsen till att vara 100% responsive. Ny design med lite mer ”gräddfil” på alla sätt och vis. Med detta valde vi också att lägga till Webbdo webbhotell i våran lista över bra webbhotell. Du kan nu se att detta webbhotellet listas på våran startsida under våran titel.

Om du tänkt bygga en hemsida så kan Webbdo vara ett alternativ till ett riktigt bra webbhotell. Detta tack vara ett de erbjuder PHP 5.6 vilket är den senaste versionen samt även 256 MB (dedikerat) på varje konto i PHP minne. Detta spelar egentligen ingen roll om du bara ska bygga en hemsida i vanlig HTML eller HTML5. Utan PHP minnet kommer hjälpa dig som bygger lite mer kraftfulla hemsidor med tunga förfrågningar till databasen. Då hjälper detta väl tillagda minnet till.

Billigt pris med inkluderat domännamn

Som du säkert ser på bilden över erbjuder Webbdo kampanj på sitt populäraste webbhotell som heter Webbdo Guld. Där ingår det bra med utrymme (1500 MB ) som klarar av flera WordPress baserade webbplatser. Det kostar endast 9 kr + moms / månad + upplägg ningsavgift. Den totala summan av detta blir 321 kr (inkl.moms) första året. Ja i hela 12 månader! Det mest fantastiska i detta är givetvis det billiga priser, men det som sticker ut extra är att det ingår valfritt domännamn första året utan extra kostnad. Du betalar ändå bara 321 kr / år.

Ett billigt webbhotell med inkluderat domännamn träffar man inte på varje dag. Om du vet med dig att du behöver ett webbhotell till en kommande hemsida du ska bygga skulle jag rekommendera att slå till nu så att kampanjen inte slutar hos Webbdo. För man vet alldrig när webbhotellen drar tillbaka dessa generösa erbjudanden.

Maximal kapacitet från cPanel

Webbdo använder CloudLinux i sin kontrollpanel cPanel så get detta bra med kraft till varje webbhotellskonto. Du kan bland annat räkna med att ditt konto är helt isolerat från andra konton på webbhotellet. Detta är bra för prestandan då ingen annan kan använda sig av dina resurser. Det är endast dina resurser och ingen annans vilket ökar driftsäkerheten radikalt. Du kan även välja vilken PHP version du vill använda för just dina program. Även den senaste vilket idag är PHP 5.6 samt den äldsta och ”säkraste” PHP 4.4.

Softaculous – Installera allt med 1 klick!

Det finns ett ordspräk som säger, ”varför ska man göra något komplicerat när det kan vara enkelt?”. Med Softaculous blir alla proffs på att sätta upp en databas med alla dess funktioner samt att installera vilket program som helst. Det enda som man behöver är att ange var man vill ha en viss installation samt att ange användarnamn och lösenord. Sen är det bara attt klicka på installera och så är det klart. Allt tar inte mer än 3 minuter / program.

Installera populära produkter som WordPress, Joomla, OsCommerce, Drupal eller vad du än vill och vilken version du än vill att programmet ska använda. Även en äldre om du nu har tanke på att använda det. Allt installerar sig själv med ”on click installer” och detta erbjuder Webbdo som standard på sitt webbhotell utan någon som helst kostnad.